Adobestock 257097045

Cookies


  1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:
Aaderup VVS Næstved ApS
Åderupvej 15
4700 Næstved
CVR-nr: 33882890
Telefon: 55732285
Email: vvs@aaderupvvs.dk

  1. Cookies

Deklaration af dette website's brug af cookies.

Formål med brug af cookies på websitet:
Teknisk funktionalitet: Intern/1.parts cookies: Ja, Ekstern/3.parts cookies: Ja
Trafikmåling: Intern/1.parts cookies: Nej, Ekstern/3.parts cookies: Ja

Dette website anvender cookies i henhold til de formål, der er udspecificeret herover. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Cookies brugt på aaderupvvs.dk

Google Analytics (trafikmåling)
aaderupvvs.dk anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

2.1 Sletning af cookies
Du kan slette cookies i din internetbrowser ved at følge vejledningen her.

2.2 Blokering af cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her.

2.3 Hvad cookies bruges til på aaderupvvs.dk
Cookies på aaderupvvs.dk bruges til at føre statistik over antallet af brugere.

2.4 Trafikmåling
For at kunne måle trafikken på aaderupvvs.dk benyttes der cookies fra Google Analytics (se ovenfor).

 

Persondatapolitik


Aaderup VVS indhenter, opbevarer og behandler individuelle personoplysninger på repræsentanter af eksisterende, tidligere samt potentielle kunder, samarbejdspartnere og leverandører som beskrevet nedenfor.

Vores persondatapolitik er udarbejdet for at sikre

  • At du som kunde har overblik over og mulighed for kontrol med de personoplysninger, vi har registreret om dig og få oplyst, hvordan vi bruger oplysningerne.
  • At vores medarbejdere er oplyst om, hvordan de skal forholde sig i forhold til personoplysninger, som de modtager af dig og hvordan oplysningerne skal beskyttes.

 

Dataansvar og kontaktoplysninger

Aaderup VVS Næstved ApS er dataansvarlig og kan kontaktes via følgende oplysninger:

Aaderup VVS
CVR: 33882890
Åderupvej 15, 4700 Næstved
E-mail: vvvs@aaderupvvs.dk
Telefon: 55732285

 

Hvilke personoplysninger har vi registreret om dig?

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

 

Hvorfor registrerer vi personoplysninger om dig?

Vi registrerer oplysningerne om dig for at kunne:

  • Udføre arbejde for dig på din adresse
  • Give dig den optimale kundeservice, information, rådgivning og opfølgning
  • Sende fakturaer til dig pr. mail
  • For at opfylde bogføringsloven mm.

 

Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger?

  • Vi gemmer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt. Dvs. så længe vi udfører arbejde for dig.
    Når du ikke handler længere, gemmer vi dine oplysninger i yderligere 5 år, efter at du
    har betalt din faktura.

 

Hvornår registrerer og bruger vi dine persondata fra tredjepart?

Vi får dine personoplysninger fra tredjepart:

  • Hvis du har en skade og er kunde hos et af de forsikringsselskaber, som vi har indgået samarbejdsaftale med. F.eks. modtager vi oplysninger fra Scalepoints system.

 

Hvornår deler vi din personoplysninger med tredjepart?

Dine personoplysninger vil på intet tidspunkt bliver solgt til tredjemand. Vi er dog i visse tilfælde nødt til at dele dine data med følgende:

  • Ordrestyring – vores eksterne IT-leverandør har adgang til vores økonomisystem
  • Jublo – vores eksterne leverandør til plugin for håndtering af kundeordrer. Dette system bruges til at sende SMS/bekræftelse på bookning af montør
  • Producenter modtager personoplysninger i forbindelse med garantier
  • Vores samarbejdspartner, så som kloarkservice, tømrer, murer så frem dette er nødvendigt for at kunne betjene /servicer dig

 

Hvordan er dine persondata beskyttet hos os?

Vores medarbejdere sørger for at passe på dine persondata på følgende måder:

  • Papir:
    Personoplysninger skal opbevares aflåst
    Persondata skal makuleres, når de ikke længere er nødvendige, (max 5 år for tidligere kunder).
  • Adgangskoder:
    skal være både på computere, iPads og mobiltelefoner, hvorfra der er adgang til personoplysninger.

Hvad er dine rettigheder?

Som registreret har du ret til at:

  • Anmode om adgang til dine personlige data eventuelt udleveret i dataformat
  • Anmode om korrektion eller sletning af dine persondata
  • Anmode om indskrænkning af brugen af dine persondata
  • Protestere mod databehandling
  • Tilbagekalde samtykke afgivet til brug af dine data, dog uden at dette har indflydelse på behandling sket før tilbagekaldelsen

 

Enhver anmodning skal sendes skriftligt til nedennævnte kontaktperson, hvorefter din anmodning vil blive behandlet hurtigst muligt. Skulle vi være nødsaget til at afvise din anmodning, skal vi informere dig om grunden herfor. Har du spørgsmål til hvordan persondata håndteres hos Aaderup VVS bedes du kontakte os på vvs@aaderupvvs.dk

Hvis den registrerede mener, at vores behandling af persondata ikke er i overensstemmelse med gældende lov om håndtering af persondata, kan denne kontakte den danske databeskyttelsesmyndighed for en afklaring.